Відео

Melovin з фанатками не зустрічається (відео)

Melovin з фанатками не зустрічається (відео)

«Фанатки на сніданок не залишаються» – ідея цієї німецької мелодрами частково відображає життя представника від України на «Євробаченні-2018» – Melovina. Картина розповідає про фронтмена популярного німецького гурту, який за контрактом повинен бути холостяком.

Так, Melovin зізнався в інтерв'ю програмі «Слава+» на YouTube-каналі «Люкс ФМ», що його колишню дівчину побили фанатки.

За словами співака, він «мутив» з прихильницями, але його роман з однією з них закінчився плачевно.

«Були проблеми, коли дівчинку через мене знайшли і побили, тому я більше такого не практикую. Це небезпечно», – розповів він.

За словами співака, зараз особистого життя у нього «просто немає».

«Я складна людина, має бути все так, як я хочу. Я піду на компроміс, якщо мені самому буде цікаво», – зазначив Melovin.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Melovin попрощався з літом запальною композицією (відео)

Відтак, можна зробити висновок, що співак навряд чи стане будувати стосунки з фанаткою вже тому що буде хвилюватися за безпеку своєї другої половинку.

До слова, у одному з минулих інтерв’ю 21-річний Костя Бочаров зізнався, що неодноразово отримував недвозначні натяки від чоловіків. Але запевнив, що йому подобаються представниці жіночої статі. Хоча ту, єдину MELOVIN ще не знайшов. «В Європі було кілька моментів з певними натяками на дружбу. Позитивно ставлюся до людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, головне, щоб їм було добре, і вони були щасливі. Але затягнути мене в свої сіті – ніколи. Мене взагалі неможливо нікуди насильно затягнути, я – сильна і впевнена в собі людина. Якби моє серце вже належало якійсь дівчині, не встигав би ні музикою займатися, ні підготуватися до Євробачення. У житті все відбувається не випадково. Але неможливо передбачити, з ким я буду в майбутньому», – розповів артист у одному з інтерв’ю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, melovin
В тему