Відео

Вибух у Керчі: місто не готове до НП (відео)

Вибух у Керчі: місто не готове до НП (відео)

17 жовтня у Керченській політехнічному коледжі стався вибух. Як повідомляє «Кречь.ФМ» з посиланням на очевидців, перед вибухом в приміщенні навчального закладу була стрілянина. «Дехто каже, що невідомі почали ходити по кабінетах і стріляти в учнів», – пише видання.

Інше джерело, а саме «Ленте.ру» зазначає, що одна з очевидців, студентка технікуму, запевняє, що у закладі прогриміло кілька вибухів з інтервалом в хвилину. Крім того було чути стрілянину. «Була серія вибухів – близько чотирьох – протягом п'яти хвилин, на першому-другому поверхах. На першому поверсі знаходиться їдальня. Також були чутні постріли», – сказала вона.

Telegram-канал Mash стверджує, що в керченському коледжі намагалися захопити заручників. «Після цього там почалася стрілянина, потім – вибух. Така інформація зараз проходить по лінії екстрених служб», – йдеться в повідомленні.

Різні ЗМІ зазначають, що злочинцю на вигляд 20-25 років. Після вибуху він ще перебував у будівлі. Спецслужби прочісують територію і шукають передбачуваного нападника. Підтверджень цієї інформації поки немає. При цьому вказується, що зловмисник потрапив в об'єктиви камер відеоспостереження.

 

 

Також «Ленте.ру» пише, що велика кількість загиблих і постраждалих під час вибуху пов'язано з тим, що він стався у їдальні технікуму.

У даний час в Керчі не вистачає машин швидкої допомоги для перевезення поранених. Для транспортування привернули громадський транспорт, а людей виносять на дверях замість носилок. Також на місце прибула військова машина і аварійно-газова служба. Студенти медичного коледжу допомагають лікарям. Очевидці повідомляють, що постраждалих дуже багато, «їх вантажать в швидкі машини, чотири-п'ять машин вже від'їхали, їде машина за машиною».

До слова, Володимира Путіна вже проінформували про подію. Президент сказав, що за потреби постраждалих можуть доправити у Москву.

Повідомляється, що під завалами можуть знаходитися люди. Доля 15 осіб досі невідома.

Нині територію обгородили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Керчі: 10 людей загинули, ще близько 50 постраждали (відео)

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вибух, диверсія, теракт, кримінал, крим
В тему