Відео

Кремлівський «рупор» потоптався по могилі Бандери (відео)

Кремлівський «рупор» потоптався по могилі Бандери (відео)

Кремлівський пропагандист Грем Філіпс вчинив наругу над могилою провідника Української повстанської армії Степана Бандери.

Учора, 15 жовтня, в 59-і роковини убивства українського політичного діяча Степана Бандери, кремлівський «рупор» журналіст Грем Філіпс поглумився над могилою визначної для України постаті.

У річницю смерті лідера Організації українських націоналістів британець, який відомий своєю симпатією до сепаратистів «ДНР/ЛНР», прийшов на місце погребіння Бандери в Мюнхені, Німеччина, та почепив на надгробка таблицю із глумливим написом. У ньому обізвав покійного діяча «українським нацистом».

Усі свої дії Філіпс знімав на камеру, а потім розтиражував відео у соцмережах. На кадрах видно, як пропутінський пропагандист переслідує двох чоловіків (очевидно, наших співвітчизників), які перед тим із шанобою обв’язували  хреста на могилі провідника українськими синьо-жовтими стягами. Чоловіки мовчки покидають кладовище, тоді Філіпс вертається на місце поховання, топчеться по могилі, зриває українського прапора і прилаштовує на надгробку табличку із образливим написом.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, бандера, грем філіпс, кримінал
В тему