Відео

Стильний бородатий Термінатор: Шварценеггер поділився секретом успіху у Києві (відео)

Стильний бородатий Термінатор: Шварценеггер  поділився секретом успіху у Києві (відео)

Головний  актор франшизи «Термінатор», бодібілдер, колишній губернатор Каліфорнії, 71-річний кумир мільйонів – такого зіркового гостя Київ давно не зустрічав. Вперше в Україну завітав Арнольд Шварценеггер, в якості хедлайнера на бізнес-форумі Olerom Forum One.

У Палаці спорту зірку вітали бурхливими оваціями та оплесками.

Зовнішній вигляд  Арні вражав своєю стильністю: милий та бадборий, актор вибрав для зустрічі поло чорного кольору, темні джинси, піджак благородного синього відтінку та чорні туфлі.

Чоловічої брутальності Арнольду додавала доглянута стильна борода.

На запитання, у чому ж особистий секрет його успіху ,актор відповів коротко: «Не шкодуючи себе, я постійно тренувався. Адже із самого дитинства бачив себе накачаним бодібілдером. Тож потрібно не лінуватися, а весь час важко працювати. Коротких шляхів не існує, чарівних пігулок не вигадали.  А шляхом до успіху є праця, праця, і ще раз праця».

На початках свої зіркової кар’єри актора Шварценеггеру довелося пережити уїдливі коментарі щодо його великої ваги, австрійського акценту, складного для вимови прізвища. Проте тоді він сам собі дав настанову рухатись далі та не опускати рук. «Не дослухайтеся до тих, хто твердить вам, що нічого не вийде. Працюйте над собою, аналізуйте свої перемоги, а головне, невдачі, рухайтесь маленькими кроками вперед до успіху», - зазначив актор.

Щодо того, чи сподобався йому Київ, Шварценеггер зауважив: «Віталій Кличко вже давно запрошував мене до вашої країни. Я не встиг багато подивитися, однак те, що побачив, насправді сподобалось. Я переглянув багато фото та документальних стрічок про Київ та Україну. Тож обов’язково сюди повернусь», - свою промову Арні закінчив коронною фразою «I'll be back».

Наприкінці зустрічі актор розповів, що в Угорщині, неподалік України, наразі тривають зйомки «Термінатора-6», в яких він звичайно бере участь. Наступна частина франшизи побачить світ вже наступного року.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, арнольд шварценеггер, київ, бізнес-форум, секрет успіху, термінатор
В тему

Останні матеріали