Відео

«Ти сам станеш #ср*кою»: Поярков знову погрожує Зеленському (відео)

«Ти сам станеш #ср*кою»: Поярков знову погрожує Зеленському (відео)

Від Сергія Пояркова, відомого художника і телеведучого, на адресу шоумена Володимира Зеленського знову пішли погрози.

Поярков ніяк не може заспокоїтись після відеозвернення Зеленського, його друзів та простих українців, до нардепа від БПП Олега Барни.

Нагадаємо, Барна на питання журналіста облаяв його нецензурними словами, та поцікавився, чи часом журналіст не має нетрадиційної орієнтації.

Поярков засуджує нардепа, як обранця народу, що «хамить, як звичайний трамвайний хам. Я не знаю жодної людини, яка виправдовує такий дебілізм».

Коломойський з Зеленським

Однак телеведучий не розуміє, чому Зеленський не почав челендж по відношенню до свого роботодавця, українського олігарха, власника «1+1», Ігоря Коломойського, який також по-хамські відповідав на запитання журналістів, щодо «рейдерського захвату «Укртранснафти».

«Ми вивільняли «Укртранснафту» від російських диверсантів, а ти сидиш і чекаєш Коломойського, як жінка свого невірного чоловіка», - заявив тоді в нецензурній формі олігарх.

«Тож Коломойський такий самий трамвайний хам, як і Барна», - впевнений Поярков.

Тож телеведучий знову закликав Зеленського на телеканалі «Прямий» у прямому ефірі дослухатись до його нещодавно озвученої поради та таки розпочати новий челендж #ідітьдоср*ки, тільки вже по відношенню до Коломойського.

«А якщо ти цього не зробиш, то сам станеш ср*кою!» - заявив Поярков, та пригрозив Зеленському кардинальними заходами, якщо той не відповість на заклик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, володимир зеленський, поярков, челендж, 1+1, олег барна, ігор коломойський
В тему

Останні матеріали