Відео

Галкін розмістив фото коханої в Instagram (відео)

Галкін розмістив фото коханої в Instagram (відео)

Останні кілька днів в пресі обговорюється можливе розлучення російського шоумена і коміка Максима Галкіна і знаменитої співачки Алли Пугачової.

Так, різні видання пишуть, що сама Пугачова не має наміру розлучатися, а ось Галкін хоче офіційно розірвати відносини.

Роман Галкіну приписують з російською телеведучею і письменницею Юлією Барановською, яка у липні 2003 року познайомилася з футболістом Андрієм Аршавіним. У цивільному шлюбі Аршавін і Барановська прожили 9 років до квітня 2012 року. Юлія народила трьох дітей.

Коли ж журналісти Россмо попросили у Галкіна коментар з цього приводу, він розізлився і сказав, що б більше до нього з подібними питаннями не зверталися.

Ніби на противагу усім цим чуткам, шоумен і далі активно продовжує вести свій профіль в Instagram. На цей раз він розмістив знімок, на якому зображені Алла Пугачова, її дочка Крістіна Орбакайте, а також радянська і російська актриса театру і кіно, театральний режисер Галина Волчек.

«До сих пор под впечатлением от пронзительного спектакля "Двое на качелях" в "Современнике" с Кристиной и Кириллом Сафоновым в главных ролях. Спасибо нашей любимой Галине Борисовне Волчек, которая увидела в Кристине этот образ. Кристина и Кирилл были яркими, органичными, а их герои ранимыми, живыми. Получилось!!!», – підписав фото Галкін.

Фото у Instagram Максима Галкіна

Годину після цього Максим розмістив знімок, який трохи раніше з'явився в Мережі. На ньому головна зірка російської естради з візком, у якому сидів п'ятирічний Гаррі йшла повз стелажі у звичайнісінькому магазині.

«Закупаются. Вчера Алла с Гариком были в магазине – их кто-то сфотографировал. Поклонники Аллы опубликовали у себя в аккаунтах. Куда бы жена ни пошла – обязательно кто-нибудь сделает фотоотчёт. В неведении не останешься», – додав Галкін.

Фото у Instagram Максима Галкіна фото 1

А буквально день тому Максим опублікував відео з дня народження доньки Ігоря Ніколаєва та Юлії Проскурякової – Вероніки. У ролику Ліза танцює, а Гаррі катається на ламі.

«На вчерашнем замечательном дне рождения Вероники Николаевой Лиза так покорила танцем ламу, что та тоже пустилась в свой ламий пляс», – підписав запис Галкін.

 

 

Так, можна сміливо заявити про те, що у домі Галкіних-Пугачових і досі панує любов та ідилія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заради кого Галкін покинув стару Пугачову? (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, максим галкін, алла пугачова, розлучення
В тему

Останні матеріали