Відео

Віктор Павлік розпродує унікальну колекцію гітар, щоб врятувати Павліка-меншого (відео)

Віктор Павлік розпродує унікальну колекцію гітар, щоб врятувати Павліка-меншого (відео)

Аби вибороти життя свого молодшого сина у раку, народний артист готовий розпрощатися із унікальною колекцією музичних інструментів, які збирав десятиліття.

Щоб врятувати молодшого сина Павла, якому поставили страшний діагноз «саркома», народний артист України Віктор Павлік розпродує свою колекцію гітар. Про це повідомив журналісту ТСН сам музикант.

«Я маю невеличку колекцію гітар… Тому що в свій час, років десять тому, я її зібрав, ту колекцію. Ну мав такий хист до цього… Дуже люблю гітари, я гітарист сам. Зараз, звичайно, з великим задоволенням цю колекцію розпродав би… Маю кілька десятків гітар… Це колекція, це ексклюзив. Для колекціонерів. Гітари є деякі дуже неординарні. Досить недешеві. Я готовий їх за півціни, за третину ціни продати… Просто майте на увазі, що я продаю свої гітари. Можливо, комусь треба», – зазначив на камеру Віктор Павлік. 

Також виконавець розповів телевізійникам, що хвороба вразила сина раптово. Почалося із того, що в 19-літнього Павла стали з кожним днем усе більше німіти ноги.

«За тиждень часу, грубо кажучи, його скосило. Забрали його в шпиталь, ну, зразу, звичайно, ніякого діагнозу не було, тому що відказали ноги, зрозуміло, треба МРТ, якісь аналізи. Ще тиждень пішов. Потім, коли я відвідував його в лікарні, він каже, що з половини тіла до низу нічого не чує зовсім, ніг не відчуває», – розповідає зірковий батько.

За словами Павліка-старшого, в інституті нейрохірургії синові зробили операцію, вирізали пухлину на рівні шиї, біля четвертого хребця, яка виявилася злоякісною. На момент оперативного втручання ракове новоутворення вже почала роз’їдати кісткову тканину. Три лабораторії підтвердили, що пухлина було злоякісною. На лікування нащадка артиста в ізраїльській клініці знадобиться як мінімум три мільйони гривень.

Також артист просить усіх, хто поважає його творчість і має змогу помогти грошима, переказувати кошти на карту «ПриватБанку» (для переказів у гривні):  5168 7573 0016 2874, Павлик Віктор Франкович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сина Віктора Павліка діагностували страшну хворобу

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, віктор павлік, діти, онкологія, допомога
В тему

Останні матеріали