Відео

Нещаслива роль зіпсувала життя ще одному голлівудському актору (відео)

Нещаслива роль зіпсувала життя ще одному голлівудському актору (відео)

Голлівудського актора Марка Руффало звільнили зі складу «Месників» через те, що він випадково проговорився назву майбутнього фільму.

Про це повідомляє Digital Spy.

Ведучий Джиммі Феллон на своєму шоу почав задавати актору провокаційні питання щодо очікуваного блокбастера, і той вирішив поділитися з глядачами інформацією. Але в кінці його занесло, і Феллону довелося закривати рот акторові, оскільки він занадто багато розповів.

Зрозуміло, це все була гумористична постановка. Відео можна дивитися без остраху почути спойлери. Всі вони «запікані». Більше того, лице актора закрили чорним прямокутником, аби допитливі фанати не прочитали назву стрічки по губах.

 

 

Однак, режисери проекту Ентоні і Джо Руссо не змогли пробачити такий промах і в підсумку звільнили його за спойлер.

Проте, скоріше за все, інформація про звільнення чергова вигадка журналістів. Навряд чи продюсери всерйоз наважаться звільнити актора, який так добре виконує свою роботу. Тим паче, коли студія вже оголосила про розробку картини «Чорна вдова», в якій важлива роль буде відведена Брюсу Беннеру та Халку.

До слова, у Голлівуді вже подейкують, що роль Халка стає нещасливою для авторів. Так, цього персонажа виконує вже третій артист.

Прем’єра першого фільму про цього супергероя відбулася ще у 2003 році. Тоді зеленого монстра зіграв Ерік Бана. Після цього компанія «Marvel Studios» викупила права на персонажа та перезапустила фільм. Прем'єра картини «Неймовірний Халк» відбулася у 2008 році. Головна роль дісталася Едварду Нортону.

 

 

Очікувалося, що Нортон буде грати роль Халка у фільмі «Месники» (2012) та інших майбутніх фільмах за участю Халка, але через розбіжності зі студією актор відмовився зніматися і був замінений на Марка Руффало. Руффало ж підписав контракт на виконання ролі Халка у всіх можливих продовженнях.

Якщо Марка Руффало все таки звільнять (а це мало ймовірно), то швидше за все на роль Халка візьмуть іншого актора.

Пов’язано це чи ні, але на російському ресурсі Wikipedia нещодавно з’явилася назва четвертого фільму. Так, замість стандартного «Мстители 4» там написано «Мстители: Последний Мститель». Ймовірно, така назва відсилає нас до фільму «Капітан Марвел», який вийде у прокат у березні 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого глядачі не очікували: молода супергероїня «Капітан Марвел» шокує всіх (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, месники 4, марк руффало
В тему