Відео

Костянтин Меладзе згадав, що має ВІА Гру (відео)

Костянтин Меладзе згадав, що має ВІА Гру (відео)

Популярне тріо ВІА Гра випустило нову пісню під назвою «Я полюбила монстра».

Автором музики, як і раніше, став Костянтин Меладзе. До слова, співавтором нової пісні була одна з учасниць групи Ольга Меганска, про що вона повідомила на своїй сторінці в Instagram:

«Я знаю, ви так довго цього чекали! Але повірте, ми чекали цього не менше! Початок покладено. І ми готові працювати для вас. Співати для вас. І жити на сцені тільки для вас. Дякую Костянтину за цей шанс. Спасибі за пісню. Тепер це наша пісня. І трішки моя».

Шанувальники відзначили, що композиція цілком відповідає стилю групи і вже з нетерпінням чекають на кліп.

Однак скептично налаштовані фанати зазначили, що їм здається, ніби Константан Меладзе забув про ВІА Гру, а натомість популяризує тільки бой-бенд MBAND. Аргументувати це можна і тим, що його дівчача група випускає лише одну пісню і кліп на рік. Зараз склад «тримається на плаву» лише завдяки старим хітам, які ще виконували Віра Брежнєва, Світлана Лобода та Надія Мейхер.

Натомість MBAND випускає по декілька хітів на рік.

Нагадаємо, у вересні 2018 року продюсери представили новий склад групи. Так, на сцені виступатимуть Еріка Герцег та Ольга Меганска. До них приєдналася 23-річна Уляна Синецька з Росії. Дівчина брала участь у російській версії шоу «Голос» і «Нова Фабрика Зірок». Вона замінила у гурті Анастасію Кожевнікову, яка наприкінці серпня вийшла заміж і залишила колектив.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, віа гра, костянтин меладзе
В тему