Відео

Зеленський озвучив «затишне місце», куди українці дружно пошлють нардепів (відео)

Зеленський озвучив «затишне місце», куди українці дружно пошлють нардепів (відео)

Відомий український гуморист Володимир Зеленський запустив флешмоб #ідітьусраку. Так керівник «95 кварталу» відреагував на те, що народний депутат Олег Барна в нецензурній формі принизив журналіста каналу «1+1» Ігоря Колтунова, прямим текстом пославши останнього «на три веселі букви».

Відеовідповідь парламентарію талановитий комік виклав на своїй сторінці у «Фейсбук».

«Всім привіт, друзі. Вчора у приміщенні Верховної Ради України один із народних обранців, депутат на прізвище Барна, послав на три літери журналіста. Так і сказав: «Іди на…». Я думаю, що в особі цього журналіста він послав на три букви всіх представників медіа. Я думаю, що справедливо, що я від усіх медіа з посланням у відповідь. Ну, на три літери я не можу послати людину, це просто непристойно. І потім, я думаю, хлоп’ята, ви всі туди не поміститеся, але ми знайшли для вас тепле, затишне, надійне місце. Тому: «Ідіть у сраку!» – звернувся Володимир Зеленський до лайливого Олега Барни.

«А тепер послання до звичайних людей: якщо вам є що сказати ось цим товаришам, підтримайте наш челендж», – гуморист запросив співгромадян долучитися до запущеного ним флешмобу під промовистим хештегом #ідітьусраку і висловити усе, що вони думають про нинішніх нардепів.

Наразі до акції вже приєдналися колега Зеленського по «Студії Квартал 95» Євген Кошовий, гендиректор «1+1 Media» Олександр Ткаченко, чийого підлеглого публічно принизив Барна, і комік Руслан Ханумак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кнопкодав Барна заявив, що в особі журналіста послав нах..й Коломойського

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, володимир зеленський, флешмоб, соцмережі, олег барна
В тему