Відео

«Козаки-розбійники»: у Києві малолітні грабіжники вкрали в магазині коньяк, осліпили охорону і вернулися з битками (відео)

«Козаки-розбійники»: у Києві малолітні грабіжники вкрали в магазині коньяк, осліпили охорону і вернулися з битками (відео)

Про інцидент, який стався днями в одному із магазинів популярної торгової мережі в Києві, повідомили в пабліку «Київ Оперативний» у соцмережі «Фейсбук».

«Обезумілі малолітні розбійники. Учора вночі в супермаркеті «Сільпо», що на Маяковського, 75/2, два хлопці намагалися вкрасти пляшку коньяку, пляшку текіли і шоколадку. Охорона помітила, як вони кладуть спиртне під куртку. Як тільки вони пройшли повз касу, не оплативши товар, їх попросили затриматися. Молоді люди не довго думаючи розпилили в лице охоронцеві газовий балончик і втекли. Сам магазин довелося зачиняти, адже перебувати всередині було неможливо», – йдеться в дописі в групі, популярній серед жителів столиці.

Більше того, на відео з камер спостереження видно, що хлопчина у чорній курточці заздалегідь готувався порскнути охоронникові в обличчя газом із балончика: струшував балон ще на касі, до того як до нього підійшли.

Та на цьому поневіряння охоронників магазину, яких на якийсь час осліпили перцевим спреєм, не скінчилися. Адже приблизно через годину, в момент, коли охороні надавали допомогу лікарі швидкої, ці двоє малолітніх шибеників повернулися.

Цього разу вони були вже в балаклавах і з бейсбольними битами. Налетіли без зайвих розмов на охорону і почали бити, а потім знову зробили ноги.

З огляду на те, що одному із малолітніх злочинців вдалося-таки вкрасти пляшку коньяку, було відкрито кримінальне провадження за статтею 187 ККУ «Розбій».

Тепер головних героїв цього відео, зробленого камерами спостереження магазину, розшукує поліція.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, крадіжка, поліція
В тему