Відео

Охорона ледь відбила Енріке Іглесіаса від слинявої фанатки (відео)

Охорона ледь відбила Енріке Іглесіаса від слинявої фанатки (відео)

У Києві 30 вересня відгримів концерт відомого латиноамериканського співака Енріке Іглесіаса. Виступ розпочався з запізненням майже на чотири години. Артист виконав свої найвідоміші хіти, постійно танцював і навіть подякував публіці українською мовою.

Проте, якщо у відвідувачів концерту запитати про найяскравіший момент, то всі беззаперечно в один голос дадуть відповідь: поцілунок Енріке Іглесіаса та фанатки.

Так, під час виконання пісні «Knockin On Heavens Door» Іглесіас витягнув на сцену двох шанувальників, обмінявся з ними парою фраз і випив разом по чарці горілки. А ось іншій фанатці пощастило ще більше. Дівчина хотіла зробити селфі з кумиром, але її телефон розрядився. Прихильниця ледь не розплакалася просто на сцені. Енріке, щоб заспокоїти дівчину, поцілував її в губи. Рядова фанатка відразу після цього втратила б свідомість, проте ця панянка виявилася не такою ж простачкою! Так, дівчина насмілилася попросити у співака автограф. А тоді ще раз кинулася на нього з обіймами та зацілувала. В результаті, охорона відірвала прихильницю від знаменитості.

Відео події уже оприлюднили у YouTube.

Нагадаємо, востаннє Іглесіас виступав у Києві 11 років тому.

За цей час відбулося чимало змін і у його особистому житті. На початку 2000-х Енріке почав зустрічатися з Дженніфер Лав Хьюітт. Вони зустрічалися недовго і розійшлися друзями. У 2001 Дженніфер знялася в кліпі Енріке на пісню «Hero». Енрі і Джені так правдоподібно грали закоханих, що в пресі стали з'являтися чутки, що вони знову разом.

У 2002 році під час зйомок кліпу на пісню «Escape» Енріке познайомився з російською тенісисткою Анною Курніковою, яка також брала участь у зйомках. Після цього пара почала зустрічатися. 16 грудня 2017 року у Енріке і Анни народилися близнюки – Ніколас і Люсі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, курйози, концерти
В тему