Відео

Набридливу Ліндсі Лохан побили біженці (відео)

Набридливу Ліндсі Лохан побили біженці (відео)

Актрису Ліндсі Лохан побили, коли вона наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці – імовірно, сирійським біженцям. Вона транслювала все що відбувається в прямому ефірі в Instagram, повідомляє TMZ.

Біженці сиділи на вулиці вкрившись одіялом і спочатку досить привітно поставилися до набридливої жінки з камерою. Скоріше всього вони і не знали, що перед ними відома актриса. Своїм підписникам 32-річна голлівудська зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей. Лохан раніше вивчала іслам і в ході подій вигукнула арабською: «Ви руйнуєте арабську культуру!». Тоді сім’я вирішила відійти від навіженої з камерою. Коли актриса спробувала підійти до одного з хлопчиків, на відео пролунав вигук, потім звук удару. Після цього у кадрі з'явилася Лохан. Жінка трималася за обличчя, була наляканою і здавалося ось-ось розплачеться.

Запис був видалений з аккаунта. Проте згодом відео залили у YouTube. В якому саме місці все відбувалося, не уточнюється. Сама Лохан досі не прокоментувала ситуацію.

У соцмережах деякі користувачі припустили, що на відео – вулиці Дубая або Парижа, проте, за даними видання, актриса була в Москві.

Нагадаємо, Ліндсі Лохан почала грати в телесеріалах у віці 10 років, а в 11 років виконала головну роль у комедії 1998 року «Пастка для батьків». Через 6 років Ліндсі вже стала популярною кіноактрисою, зігравши головні ролі у фільмах «Чумова п'ятниця», «Погані дівчата» і «Божевільні гонки».

Кар'єра Лохан перервалася у 2007 році: через два ДТП і три візита в реабілітаційний центр вона втратила кілька ролей. Відновивши кар'єру, виступила в ролі запрошеної зірки в серіалі «Погануля» в 2008 році і знялася у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете» в 2010 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, ліндсі лохан, бійка
В тему

Останні матеріали