Відео

Голлівудська актриса вчила лаятися російською (відео)

Голлівудська актриса вчила лаятися російською (відео)

Популярна голлівудська актриса Елізабет Олсен, яку більшість фанатів вважають милою та жіночною, вчила телеведучого Конана О'Брайена лайливим російським словам.

Нещодавно жінка, найбільше відома за роллю Червоної Відьми (Ванди Максімофф) у фільмах студії Marvel, взяла участь у вечірньому ТВ-шоу «Conan».

Там вона розповіла, що півроку жила в Росії і цілий семестр вчилася у МХАТі. І відтак, переїхавши у чужу країну, першим її бажанням стало вивчити лайливі слова. Відповідно ведучий поцікавився чи вдалося їй запам’ятати нецензурну лексику. Тоді, не надто соромлячись публіки, Олсен вимовила такі популярні «народні» вислови, як «п ... ц», «б ...» і «н ... й» (а згодом заспівала до прикладу фразу з пісні Сергія Шнурова, в якій вживаються всі три слова).

Актриса також спробувала розшифрувати для ведучого значення слів. Проте пояснити чому саме росіяни вживають дані звороти і що саме приховує їхній зміст, Конан не зрозумів.

Нагадаємо, 29-річна актриса, окрім серії фільмів про Месників отримала хороші відгуки за картину «Марта, Марсі Мей, Марлен».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, елізабет олсен
В тему