Відео

У Києві люди влаштували самосуд над водієм таксі, який влетів у зупинку (відео)

У Києві люди влаштували самосуд над водієм таксі, який влетів у зупинку (відео)

Відбулося це вночі поблизу станції метро «Мінська». Травми отримали дві жінки, що, на своє нещастя, опинилися на шляху в некерованого автомобіля «із шашечками». З місця події потерпілих забрала до лікарні карета швидкої. Йдеться в сюжеті «ТСН.Ранок».

Водій таксі «Убер» за кермом електрокару «Нісан Ліф» на великій швидкості влетів на зупинку громадського транспорту біля станції столичного метрополітену «Мінська». Якби не бордюр, який трохи загальмував кількатонну машину, певне, ДТП завершилося би трагедією.

Аварія таксі Uber

Одна із потерпілих жінок тепер має травмовану руку, друга – закриту черепно-мозкову травму. Коли журналістка ТСН, яка вела репортаж із місця події. Запитала у водія, що вже сидів у поліцейському авто, як так стаося, що він в’їхав у зупинку, той відповів просто: «Відволікся». «Бомбилу» поліцейські повезли проходити медосвідування, бо є підозри,  що в момент скоєння ДТП він перебував під дією наркотичних речовин.

Влетів у зупинку

Пізніше в Мережі з’явилося відео, на якому видно, що ще до прибуття правоохоронців та ЗМІ люди, які перебували на автобусній зупинці в момент дорожньої пригоди, влаштували над водієм-потенційним убивцею самосуд. Один із обурених чоловіків вистрибнув на капот електрокара та потоптався по лобовому склу, перетворивши те на сітку із тріщин. Відповідне відео з’явилося у пабліку «Київ Оперативний» у соцмережі «Фейсбук».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, поліція, кримінал
В тему