Відео

Київська криївка: схрон із боєприпасами виявили в одному з районів столиці (відео)

Київська криївка: схрон із боєприпасами виявили в одному з районів столиці (відео)

На території агрокомбінату в Подільському районі Києва знайшли гранатомети, порохові заряди,  вибухівку та патрони до автомата Калашникова.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, слідчі Подільського управління поліції спільно із працівниками Служби безпеки України знайшли схрон на земельній ділянці агрокомбінату. Інформує відділ комунікації поліції Києва.

«З місця події вилучили чотири гранатомети, три порохові заряди,  два кілограми вибухівки та понад 200 патронів до автомата Калашникова.  За оперативною інформацією, вилучені предмети належить бійцю добровольчого батальйону, який у період із 2014 до 2016 року привіз їх до Києва», - розповіла тимчасово виконувач обов’язків начальника Подільського управління поліції Наталія Зіненко.

Вилучені предмети слідчі направили на проведення експертизи, після отримання висновку якої особа, яка причетна да незаконного зберігання боєприпасів, та ймовірні спільники буду притягнуту до кримінальної відповідальності.

За скоєння даного злочину загрожує до семи років позбавлення волі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал, боєприпаси, поліція
В тему