Відео

«Поліцейська академія» повернеться на екрани (відео)

«Поліцейська академія» повернеться на екрани (відео)

Американська комедія з 80-х «Поліцейська академія» отримає продовження.

Про це на особистій сторінці у Twitter повідомив 60-річний актор, режисер і продюсер Стів Гуттенберг, який зіграв роль Кері Махоуни у серії фільмів. За словами знаменитості, подробиці про новий епізоді поки не розголошуються, але він вже «на підході».

«Нова "Поліцейська академія" вже на підході. Поки без деталей», – написав він у понеділок, 3 вересня у відповідь на твітти шанувальника, який запитував чи не знімається бува випадково нова частина фільму у Лондоні.

Нагадаємо, перша частина «Поліцейської академії» вийшла в 1984 році. Після колосального успіху стрічка отримала шість сиквелів і однойменний серіал. Цікаво, що події сьомого фільму відбувалися у Москві. Культова комедія про курсантів поліцейської академії і їхні пригоди стала улюбленим фільмом багатьох поколінь.

До слова, Стів Гуттенберг знявся лише в 4 з 7 фільмів. Починаючи з п’ятої частини, без всяких пояснень, персонаж Стіва Гутенберга – Керрі Махоні безслідно зник.

 

 

Варто зазначити, що кар’єра Стіва після «Поліцейської академії» не надто про двинулася. Зокрема, він знявся у фільмах «Троє чоловіків і немовля», «Кокон 2», «Вежа жаху» та телесеріал «Гравці», причому більшість цих картин провалилися у прокаті.

Також варто зазначити, що продюсери навряд чи запрошуватимуть акторів, які знялися у попередніх фільмах. Більшість з них попрощалися з акторською роботою. А Джордж Гейнс, який грав коменданта Еріка Лассарда 15 лютого 2016 у 98 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми
В тему