Відео

В «ДНР» «сепар» напав на російського журналіста в прямому ефірі (відео)

В «ДНР» «сепар» напав на російського журналіста в прямому ефірі (відео)

Під час прямого включення на кореспондента із Росії, котрий прибув у «рейкову республіку» висвітлювати обставини усунення Захарченка, здійснив напад невідомий.

Про це написало у «Твітер» видання «Ехо Москви».

Невідомий у камуфляжному одязі у прямому сенсі слова висмикнув російського журналіста Семена Пегова з-перед камери під час трансляції у прямому ефірі. Нападник у військовій формі напав на Пегова під час прямого включення в ефірі російського ток-шоу «Час покаже», що іде на «Першому каналі». Передача була присвячена резонансному убивству ватажка так званої «Донецької народної республіки» Олександра Захарченка.

На очах у глядачів – у студії, та перед телевізорами – хтось зненацька схопив Пегова та викинув із кадру. Потім оператор повернув камеру, показуючи, як Пегов із ще одним чоловіком заламують руки нападникові. Тоді тележурналіст продовжив давати коментар, утім, шарпанина позаду нього, судячи зі звуків, продовжилася.

Російський власкор «Часу покаже» прокоментував те, що щойно відбулося, такими словами: «Обстановка тут доволі нервова, але такі люди, як цей хлопець, які не здатні тримати себе у руках, вони не з нами. Ті, хто з нами, – мині на секунду не розслаблялися, ні на секунду не давали волю емоціям». І цим обмежився.

Про самого Пегова відомо, що він усіляко підтримує сепаратистів і російських найманців на Сході України, а також щиро вважає бойовиків із озброєних угруповань «Сомалі» та «Спарта» своїми друзями. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, днр, напад, росія
В тему