Відео

Помер улюбленець мільйонів Карл Стефанссон (відео)

Помер улюбленець мільйонів Карл Стефанссон (відео)

21 серпня помер ісландський актор Карл Стефанссон. Чоловіку 10 липня виповнилося 43 роки.

Про це повідомляє TMZ.

За даними видання, актор помер 21 серпня в оточенні друзів і сім'ї. Протягом двох останніх років Карл боровся з раком жовчних проток.

У актора залишилися дружина і четверо дітей. Його дружина розповіла на сторінці у Facebook, що Стефанссон відмовився від похорону і просив розвіяти його прах над океаном.

Стефанссон здобув популярність завдяки ролі Роббі Злобного в дитячому серіалі «Лентяево» (Lazy Town). Він знімався в цьому шоу протягом десть років, з незначною перервою, аж до 2014 року.

У 2016 році стало відомо, що актор хворий на рак. Небайдужі люди для Стефанссона почали збирати пожертви, адже за станом здоров'я працювати він не міг.

У серпні минулого року актор заявляв, що йому вдалося перемогти хворобу. А у 2018 році він розповів, що у нього виявили неоперабельну пухлина. 21 серпня Карл відійшов у вічність.

До слова, Карл Стефанссон отримав нову хвилю популярності після того, як на YouTubе був розміщений кліп «We are Number One». Відео набрало 46 мільйонів переглядів і стало джерелом мемів.

 

 

Стефан проживав в Лос-Анджелесі разом зі своєю дружиною актрисою, телеведучою та письменницею Стейнюнн Оулін Торстейнсдоуттір. У них троє доньок і син. Стефан також є засновником і директором некомерційної організації «Дитяча Веселка», яка була створена з метою інформування громадськості та стратегічних рішень в проблемах шкільного хуліганства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, смерть
В тему