Відео

Втомилася боротися: Джилл Джанус покінчила життя самогубством (відео)

Втомилася боротися: Джилл Джанус покінчила життя самогубством (відео)

У США біля Портленда, штат Орегон, померла учасниця відомої хеві-метал-групи Huntress Джилл Джанус. Поліція схиляється до версії самогубства. Зазначається, що останнім часом артистка, через психічний розлад мала схильність до суїциду, пише видання CBS.

Як стверджує джерело, про смерть вокалістки групи Huntress, яка була створена в Лос-Анджелесі в 2009 році, повідомили її колеги в четвер, 16 серпня. Як саме це сталося, поки невідомо. При цьому, як згадують музиканти, Джанус неодноразово публічно закликала фанатів групи, які відчувають аналогічні проблеми зі здоров'ям, не ігнорувати їх і звертатися до фахівців.

У 2015 році у співачки діагностували рак. У червні того ж року вона перенесла операцію з видалення матки.

«Розуміння того, що я більше ніколи не побачу її, це найстрашніша емоція, яку я коли-небудь відчував», – написав у Facebook член-засновник групи Блейк Мехлу. Зазначимо, що Джилл та Блейк були парою протягом 9-ти років.

До слова, деякі джерела стверджують, що вона померла у віці 43 років, хоча вона сказала, що вона народилася у вересні 1975 року, в результаті чого їй виповнилося 42 роки.

Співачка відкрито говорив про свій біполярний розлад з раннього підліткового віку, який прогресував в шизофренію і диссоціативний розлад.

Варто зауважити, що у жовтні 2015 року Джилл на своїй сторінці в Facebook оголосила про те, що група закінчує своє існування, але при цьому вона сама як і раніше буде в музичній індустрії. Пізніше гітарист Блейк Мехлу відхилив її заяву, мотивуючи це тим, що вона було викликана нервовим виснаженням, і сказав, що група продовжить виступати.

Майбутнє групи на даний момент невідомо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, самогубство, Таблоїд
В тему