Відео

Світ прощається з незрівнянною Аретою Франклін (відео)

Світ прощається з незрівнянною Аретою Франклін (відео)

16 серпня у США померла співачка Арета Франклін, повідомляє Associated Press з посиланням на її агента Гвендолін Куїнн. Останні дні стан зірки сильно погіршився, вона померла у своєму будинку в Детройті в оточенні близьких і рідних.

За словами Куїнн, причиною смерті співачки став рак підшлункової залози. Хворобу в співачки діагностували ще у 2010 році.

Франклін було 76 років.

Арету Франклін називали королевою соулу. Її найбільш відома композиція – «Respect» 1967 року, яка вважається гімном фемінізму. За неї співачка отримала дві нагороди «Греммі». У 1987 році Франклін стала першою жінкою, чиє ім'я було внесено у «Зал слави рок-н-ролу».

До слова, 16 серпня 1977 року – світ прощався з Елвісом Преслі. Його називали «королем рок-н-ролу». Він помер у віці 42 років. Арету Франклін, яка померла цього ж дня з різницю в 41 рік, у 2008-му журнал Rolling Stone визнав найвидатнішою співачкою в історії.

Цікаво, що Арета Франклін двічі виходила заміж. У 1961 році у віці 19 років дівчина пов'язала себе узами шлюбу з Тедом Уайтом. Вони прожили разом вісім років. Потім артистка стала дружиною Глінна Турмана, в 1984 році розпався і цей союз. А напередодні 70-річчя співачка хотіла вийти заміж втретє, але за місяць до події скасувала весілля.

Крім того, Франклін – мати чотирьох синів. Вперше вона завагітніла ще коли була школяркою. У 14 років вона вже виховувала двох дітей – Кларенса і Едварда. У 1964 році Арета народила чоловікові сина, хлопчика назвали Тед Уайт-молодший. Остання дитина з'явилася в 1970 році від менеджера Кена Каннінгема. Четвертому сину дали ім'я Кекальф.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, смерть, Таблоїд
В тему

Останні матеріали