Відео

Усміхнена і здорова: Анджеліна Джолі разом з дітьми робила покупки (відео)

Усміхнена і здорова: Анджеліна Джолі разом з дітьми робила покупки (відео)

Анджеліна Джолі вийшла на прогулянку з дітьми на тлі чуток про свою госпіталізацію.

Судячи з фотографій, зроблених папараці, здоров'ю Анджеліни Джолі нічого не загрожує. Актриса виглядає щасливою та досить активно проводить час.

Нагадаємо, протягом останніх місяців ім’я зірки частенько з’являється у заголовках ЗМІ. Спочатку в Мережі обговорювали подробиці її шлюборозлучного процесу з Бредом Піттом. Журналісти писали, що чоловік і жінка ніяк не можуть прийти до компромісу з приводу виховання дітей. Актриса наполягала на одноосібній опіці і звинувачувала чоловіка в ухилянні від сплати аліментів. На це представники Бреда Пітта заявили, що актор за два роки витратив близько 9 мільйонів доларів на Енджі і їхніх дітей. А у серпні Інтернет підірвала новина про те, що актриса не витримала конфлікту і була госпіталізована в психіатричну клініку з критично низькою для її тіла вагою.

 

Інформація виявилася неправдивою. Папарацці сфотографували Джолі на прогулянці з дітьми. І вона виглядала щасливою! На фото актриса разом з дітьми на виході з магазину продуктів в Каліфорнії. З обличчя Анджеліни не сходила посмішка.

Для публічного виходу вона вибрала укорочені чорні штани, білу футболку і кардиган. Образ доповнили туфлі-човники, сонцезахисні окуляри і велика сумка.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, анджеліна джолі
В тему