Відео

Маколей Калкін не жаліє, що відмовився від ролі, яка б знову зробила його багатим та знаменитим (відео)

Маколей Калкін не жаліє, що відмовився від ролі, яка б знову зробила його багатим та знаменитим (відео)

37-річний Маколей Калкін, найбільш відомий роллю Кевіна МакКалістера з фільмів «Один вдома», зізнався, що міг зіграти одну з головних ролей в одному з найуспішніших ситкомів сучасності – «Теорії великого вибуху».

Актор розповів, що продюсери серіалу зверталися до нього тричі, але проект був йому не цікавий. Втім, Маколей про своє рішення, схоже, не шкодує:

«Мені не сподобалася задумка шоу, – говорить Калкін. – Є два ботаніка-астрофізика, а з ними живе симпатична дівчина. І все! Я тоді відповів: «Дякую, зрозуміло». Я розумію, що заробив би багато мільйонів, якби дав згоду. Але я б постійно бився головою об стіну».

При цьому, сам актор не зазначає, якого саме персонажа йому пропонували зіграти. Та, ймовірніше всього, Калкін підійшов би на роль асоціального та злегка дивакуватого фізика Шелдона Лі Купера, хоча першочергово цю роль хотіли віддати Джонні Галекі, який потім перевтлився у Леонарда Хофстедтера.

Зараз зірки «Теорії» отримують майже по мільйону доларів за один епізод серіалу, так що Маколей, який сам сидить практично без роботи, точно зміг би забезпечити собі нову порцію слави і безбідну старість.

 

 

До слова, уже восени «Теорія великого вибуху» повернеться на екрани з 12 сезоном.

Нагадаємо, прем'єра комедії відбулася 24 вересня 2007 на каналі CBS.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, теорія великого вибуху
В тему