Відео

У Дніпрі неповнолітня дівчина народила трійню (відео)

У Дніпрі неповнолітня дівчина народила трійню (відео)

У Дніпрі 17-річна дівчина народила трійню за допомогою кесаревого розтину на 6-му місяці вагітності. Дві дівчинки – з екстремально низькою вагою. Найменша важить менше 800 грамів. Усіх новонароджених рятують у реанімації перинатального центру, – йдеться в сюжеті ТСН.

Вікторія жила з мамою у Луганську. Коли там розпочалися бойові дії, школярку відправили до бабусі на Дніпропетровщину де вона і познайомилася з однолітком. Два роки товаришували. Він навчався на зварювальника, вона – на перукаря.

Почувши звістку про трійню юний батько запропонував позбутися своїх кровинок, а потім узагалі зник. Щоправда, перед втечею написав есемес і побажав матері своїх дітей… «удачі».

«Мені від цього чоловіка нічого не треба. Подарував мені дітей і за це велике спасибі», – каже Вікторія.

Підтримати молоду породіллю приїхала лише її матір з окупованого Луганська. Але поміч з неї невелика, адже в 34-річної жінки і самої – однорічний малюк.

Наразі мамі-підлітку та її немовлятам допомагають небайдужі. У реанімації діти пробудуть щонайменше три тижні. Лікарі надіються, що критичний період у них уже минув.

Куди йти з трійнею потім, молода мама не знає. Однак тримається на позитиві, каже, що головне, аби діти були здорові, а все інше – не важливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, курйози, вагітність, діти
В тему

Останні матеріали