Відео

Оце так конспірація: одного з найкращих співаків світу прийняли за безхатька (відео)

Оце так конспірація: одного з найкращих співаків світу прийняли за безхатька (відео)

На світських заходах кантрі-співак 50-річний Кіт Урбан завжди з'являється у костюмах від кращих кутюр’є, а ось в повсякденному житті він носить джинси і футболки.

Це зіграло з ним поганий жарт: днями жінка на касі магазину прийняла його за бездомного і підкинула йому пару доларів на їжу.

Кумедний випадок стався в магазині на заправці Wawa в місті Медфорд. Знаменитий співак вирішив купити їжі, але на касі виявив, що у нього не вистачає готівки. Добра жінка, яка стояла за ним у черзі, пожаліла «бездомного» і запропонувала оплатити його покупки.

Коли чоловік повернувся і подякував їй за допомогу, американка Рут Рід подумала, що цей «безхатько» аж надто схожий на Кіта Урбана. Яким ж було її здивування, коли вона дізналася, що це і є знаменитий кантрі-співак власною персоною.

«Ви не уявляєте, якою ідіоткою я себе відчула, коли охоронець Кіта сказав мені, що це той самий Кіт», – згадує Рут.

На знак подяки за підкинуті пару доларів Кіт сфотографувався зі своєю рятівницею.

Нагадаємо, Кіт Урбан одружений на американській актрисі австралійського походження Ніколь Кідман (яка в 1990-2001 роках була другою дружиною Тома Круза).

Вперше Ніколь і Кіт зустрілися у Лос-Анджелесі у січні 2005 року на вечорі, організованій на честь знаменитих вихідців з Австралії. Ніколь була зачарована Кітом і залишила йому свій номер телефону, але зателефонував він тільки через кілька місяців, так як незадовго до знайомства розлучився з моделлю Нікі Тейлор і хотів розібратися в собі. 7 липня 2008 року у пари народилася дочка Сандей Роуз Кідман-Урбан. 28 грудня 2010 року з’явилась на світ друга дочка – Фейт Маргарет Кідман-Урбан, дівчинка була народжена сурогатною матір'ю, але при цьому вона є біологічною дочкою Кідман і Урбана.

У жовтні 2013 року шлюб Кідман і Урбана був на межі розриву. За словами артиста, шлюб під загрозою опинився через роботу. Проте, подружжя зуміли пережити кризу.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, курйози
В тему

Останні матеріали