Відео

У Києві викрили віртуальну порностудію, де працювали моделі з Донецька (відео)

У Києві викрили віртуальну порностудію, де працювали моделі з Донецька (відео)

Дівчат попередньо підшукували із кола знайомих та навчали розміщувати відео порнографічного характеру на спеціальних сайтах, яке у подальшому збували за відповідну плату.

На орендованих квартирах зловмисники знімали еротичне відео за участю дівчат та транслювали його у мережі Інтернет. Інформує відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів в.о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк, правоохоронці провели санкціоновані обшуки за адресами розташування студії у Святошинському районі та місцем проживання 47-річного організатора у Київській області і його спільників – 28-річного організатора та 21-річну модель, уродженців Донецької області.

«Ми встановили, що у порностудії, яку організували зловмисники, за грошову винагороду "працювали" шість моделей. Дівчат попередньо підшукували із кола знайомих та навчали розміщувати відео порнографічного характеру на спеціальних сайтах, яке у подальшому збували за відповідну плату. Попередньо відомо, що організатор щомісячно отримував від 3000 до 5000 доларів США», - повідомив правоохоронець.

Під час обшуків правоохоронці вилучили докази злочинної діяльності -комп’ютерну техніку, мобільні телефони, банківські картки, гроші, спеціальні іграшки та еротичну білизну.

Організаторів бізнесу та одну із учасниць затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, кримінал
В тему

Останні матеріали