Відео

Тату-модель Zombie Boy покінчив життя самогубством (відео)

Тату-модель Zombie Boy покінчив життя самогубством (відео)

У канадському місті Монреаль 1 серпня помер модель і рекордсмен Гіннесса Рік Дженест, також відомий як Zombie Boy. Про його смерть повідомили поліцейські, пише CBC.

Інформацію про загибель Зомбі Боя в Twitter підтвердила його подруга, співачка Леді Гага:

«Я спустошена самогубством мого друга Ріка Дженест, або Zombie Boy. Нам потрібно працювати над тим, щоб змінити культуру, висунути ментальне здоров'я на перше місце і позбутися від забобонів про те, що ми не можемо говорити про психічні проблеми. Якщо ви страждаєте, зверніться за допомогою до друзів або сім'ї. Ми повинні рятувати один одного».

Рік Дженест, також відомий під псевдонімом Zombie Boy (Зомбі Бій, Хлопець-зомбі), – 32-річна модель з Канади. Він прославився своїм екстравагантним зовнішнім виглядом: його тіло з голови до ніг покривають численні татуювання, завдяки яким чоловік схожий на скелет. Дженеста двічі занесли у Книгу рекордів Гіннесса – як володаря найбільшого числа татуювань, що зображують комах (їх 176), і малюнків на тілі у вигляді кісток (139).

Сам Рік відзначав, що почав робити свої татуювання з 16 років, після того як зумів перемогти пухлина мозку.

Він каже, що зробив би тату і раніше, але не хотів травмувати психіку батьків. До того ж, щоб почати втілювати свою мрію потрібні були гроші, і Ріку довелося заробити близько чотирьох тисяч доларів, і з цією сумою він попрямував в салон тату, щоб зробити перші наколки.

Тату стало метою і сенсом життя Ріка - щоб покрити все своє тіло татуюваннями йому знадобилося близько сімнадцяти тисяч доларів.

У 2010 році його сторінка в Facebook стала дуже популярною і хлопця помітив модний дизайнер Ніколя Формічетті, який тісно працює з Леді Гагою. У 2011 році Рік почав брати участь в показах одягу, а потім знявся в кліпі Леді Гаги «Born This Way», де співачка носить аналогічний татуювань Зомбі Боя грим.

Участь в кліпі забезпечила Зомбі Бою велику популярність. Крім участі у показах одягу він знімався для журналів, таких як GQ, Vanity Fair і Vogue, з'являвся в телешоу (наприклад, «Топ-модель по-австрійськи») і навіть разом з Кіану Рівзом засвітився у фільмі «47 ронінів», що вийшов в 2013 році. А у 2017 році взяв часть у зйомках серіалу «Мовчазний свідок».

Друзі Дженест казали, що гроші і слава його зовсім не зіпсували – він залишився такою ж простою і нерозпещеною матеріальним достатком людиною, з якою було легко і просто спілкуватися. Головною мрією Ріка було створення якоїсь громади, в якій він хотів би зібрати всіх друзів і створити умови для їх щасливого існування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, мода
В тему

Останні матеріали