Відео

Фільм «Аквамен» значно програє «Шазаму» (відео)

Фільм «Аквамен» значно програє «Шазаму» (відео)

Американський супергеройський фільм «Аквамен» від DC Comics і Warner Brothers опублікував свій перший грандіозний трейлер, який лише за добу переглянуло більше 10 мільйонів користувачів YouTube.

Довгоочікуваний відеотрейлер «Аквамену», головну роль якого виконує зірка Голлівуду Джейсон Момоа, з'явився у YouTube 21 липня, і був приурочений до Comic Con.

До слова, Джейсон Момоа знаменитий завдяки роботі в фільмі «Ліга справедливості» та серіалі «Гра престолів» (роль Кхала Дрого).

Сюжет картини закрутиться навколо Артура Каррі (Джейсон Момоа), сина працівника маяка Тома Каррі і жінки на ім’я Атланна. З дитинства у нього проявляються неймовірні здібності: він дихає під водою і розмовляє з рибами. Перед смертю матір супергероя зізнається, що колись вона була королевою Атлантиди, яку позбавити трону. Але мати пообіцяла, що одного дня Артур стане правителем семи морів. Проте жінка не знала, що за трон Аквамену доведеться боротися з братом.

У фільмі також з'явиться Ембер Хьорд, Віллем Дефо, Дольф Лундгрен і Патрік Вілсон.

Картина вийде в прокат 20 грудня 2018 року.

Проте, не цей герой завоював серця фанатів коміксів. Того ж дня публіці представили перший трейлер фільму «Шазама».

Картина розповідає про підлітка на ім'я Біллі Бетсон. Всякий раз, коли Біллі вимовляє ім'я чарівника Шазама, він перетворюється на дорослого супергероя з магічними здібностями. При цьому герой продовжує поводитися як дитина.

Режисер «Шазама» – Девід Ф. Сандберг («Анабель: Зародження зла»). Роль Шазама виконав Захарі Леві (серіал «Чак»). Підлітка-Бетсона зіграв американський актор Ешер Енджел (серіал «Енді Мак»).

За словами Сандберга, в порівнянні з іншими кінокоміксами DC «Шазам» буде більш легким і комедійним, що може забезпечити студії успіх конкурентів Marvel.

Прем’єра запланована на 4 квітня 2019 року.

Ймовірно, саме цей фільм, на відміну від інших робіт DC, виправдає сподівання студії.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, кіно, фільми
В тему