Відео

Усик подякував українцям за шалену підтримку (відео)

Усик подякував українцям за шалену підтримку (відео)

"Україна! Миленька, рідна, спасибі тобі за підтримку! А я додому їду з Кубком і ще з поясами. Всім добра!", - сказав Олександр Усик.

Новий абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі українець Олександр Усик після перемоги в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії в Москві над росіянином Муратом Гассієвим звернувся до своїх уболівальників і подякував їм "за підтримку і молитви". 

Також українець заявив, що він - не зірка, а "звичайний хлопець".

"Друзі, дякую всім за підтримку. Дякую всім за молитви. Я бачив в інтернеті дуже багато слів підтримки і я відчував це в рингу. Всім дякую! Ми їдемо додому з Кубком. До двох братиків (титули WBC і WBO) приєдналися ще три братана (титули WBA, IBF, The Ring)", - сказав український боксер.

Нагадаємо, що бій Усик – Гассієв протривав всі відведені для нього 12 раундів. Усик викидав величезну кількість ударів, був дуже швидкий на ногах і збивав рідкісні атаки Гассієва своїми серіями. 

Олександр Усик став четвертим в історії боксу абсолютним чемпіоном світу. Відразу після поєдинку боксери обнялися в рингу, а Усик сказав своєму опоненту: "Ти молодий, у тебе ще все попереду, а мені недовго залишилося. Ти красень!". 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, олександр усик, мурат гассієв, москва, бокс
В тему