Відео

Поліцейський зняв на відео погоню зі стріляниною (відео)

Поліцейський зняв на відео погоню зі стріляниною (відео)

Поліція Лас-Вегаса розповсюдила відео з натільного камери поліцейського, яка зняла звичайне переслідування автомобіля, який перетворився на погоню зі стріляниною.

43-річний правоохоронець Вільям Умана під час патрулювання вулиць помітив чорний Ford Expedition, схожий за описом на автомобіль підозрюваних у вбивстві. Машина не зупинилася на вимогу, і поліцейський почав переслідування. В позашляховику 22-річний Фідель Міранда і 30-річний Рене Нуньєс намагалися сховатися, виїжджали на зустрічну смугу і відстрілювалися.

Під час погоні правоохоронець неодноразово передавав по радіо колегам про постріли. Як було підраховано, зловмисники в цілому стріляли 34 рази. Через ушкодження друга поліцейська машина, яка приєдналася до переслідування, не змогла продовжувати шлях.

В результаті Умана зблизився з Ford підозрюваних і випустив в його сторону цілу обойму. Стріляв він в тому числі крізь лобове скло. Коли позашляховик зупинився, Нуньєс спробував сховатися в сусідньому приміщенні школи, але воно виявилося замкненим. Міранда ж пересів за кермо і спробував виїхати, але отримав кулю від іншого поліцейського, в результаті чого він помер. Всього співробітники правоохоронних органів за час погоні вистрілили 31 разів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, поліція, кримінал
В тему