Відео

Слів вибачення від Вукоєвича ображені росіяни не дочекалися (відео)

Слів вибачення від Вукоєвича ображені росіяни не дочекалися (відео)

Колишній гравець київського «Динамо» Огнен Вукоєвич не став вибачатися перед росіянами за слова «Слава Україні!».

Екс-динамівець Огнен Вукоєвич відмовиввся вибачатися перед росіянами за відео «Слава україні!», навколо якого у Росії зчинили справжню істерію.  Вукоєвич так і не вибачився перед громадянами РФ за слова на підтримку України та українського футбольного клубу. Про це повідомляє «Еспресо», посилаючись на росмедіа «Спорт-Експрес».

Так, після півфінальної гри чемпіонату світу між збірними Хорватії та Англії російські журналісти запитали Вукоєвича, чи він не хоче вибачитися перед росіянами за відео із вигуком «Слава Україні!», зняте після перемоги хорватів над російською збірною.

Вукоєвич, який саме був у мікст-зоні стадіону «Лужники» в Москві, відповів, що його політика не цікавить, розвернувся та попрямував геть від представників преси. «Мене політика не цікавить – лише футбол. Чесно, лише футбол, а політика – ні», – сказав Огнен Вукоєвич, який обіймає посаду скаута київського «Динамо».

 

 

Нагадаємо, за відео на підтримку України (хорвати, взувши росіян на футбольному полі,  на камеру присвятили перемогу Україні і вигукнули «Слава Україні!») ФІФА позбавила Вукоєвича акредитації на ЧС-2018, його «пішли» із посади скаута збірної Хорватії та оштрафували на 12,8 тис. євро.

Попри це, Вукоєвич лишився на чемпіонаті світу та продовжує підтримувати рідну збірну.

Тим часом інший учасник ролика – футболіст Домагой Віда – після матчу Хорватія – Англія 11 липня таки попросив пробачення в росіян.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, хорватія, огнен вукоєвич, футбол, спорт
В тему