Відео

«Алло, мамо!»: гімназисти з Голоб розчулили Мережу соціальним експериментом (відео)

«Алло, мамо!»: гімназисти з Голоб розчулили Мережу соціальним експериментом (відео)

Креативні вихованці опорного освітнього закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. – гімназія смт Голоби» влаштували експеримент над найріднішими, щоби відкрити українцям просту істину: кажіть слова любові найдорожчим частіше!

У селищі Голоби, що на Волині, – творча молодь. Старшокласники місцевої гімназії записали креативне відео, яке розчулило всю Україну. Школярі наочно показали, як українські мами й тати реагують на несподівані зізнання своїх дітей-підлітків  – «Мамо (тату), я тебе люблю!». Вихованці НВК на камеру записали, як промовляли найважливіші слова мамам і татам у телефонну слухавку і реакцію дорослих на вияви ніжності їхніх тинейджерів.

Імовірно, підлітковий вік, коли діти все більше відсторонюються від дорослих, дався взнаки, бо батьки, чуючи від своїх підрослих (і в силу юнацького бунту – скупих на прояви любові до рідних) доньок і синів ніжні слова «Мамо… я хочу тобі сказати… я дуже-дуже тебе люблю», підозрювали щось лихе і здебільшого реагували однотипно: «Що сталося? Ти де?».

Ролик, опублікований на сторінці навчального закладу на «Фейсбуці» та в YouTube (школярі мають власний канал на відеохостингу)  викликав жваве обговорення в соцмережах. Так, користувачка «Фейсбуку» Ekaterina Afanasyva прокоментувала відео: «Як дивно... Нехай ніколи нічого погано не трапляється, а тим більше не виникає питання «шо таке») І справді, чудовий сюрприз найріднішим! Люблю матусю)».  Її підтримала Ирина Максимчук: «Треба частіше говорити батькам, що ви їх любите. Батьки розгубились...».

Натомість юзер Любовь Кушнир заступилася за дітей: «Якби батьки частіше говорили своїм дітям, що люблять їх, то б не було такого здивування! Частіше обнімайте і ласкайте свої дітей! Вони на світ не просились!». В свою чергу Ройовий Погонич відзначив: «Українці такими словами просто так не розкидаються». А Svetik Bart вважає: «Гарна акція... Зрозуміти всім, які відносини між дітьми і батьками... Те, що було елементарним в трирічному віці, стало дивним і незвичним у підлітковому та й у дорослому... Шкода, що на слова «я тебе люблю, мама, тато» відповідь «що таке, що сталося?..».

А що думаєте ви про таку реакцію дорослих на зізнання їхніх дітей у синівській, дочірній любові?

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, школярі, батьки, курйози
В тему