Відео

Реакція польського професора, на якого під час інтерв’ю стрибнув кіт, змусила Мережу реготати (відео)

Реакція польського професора, на якого під час інтерв’ю стрибнув кіт, змусила Мережу реготати (відео)

Кожен котолюб знає, чого вартує той рідкісний випадок, коли гордий улюбленець вирішує проявити милість до свого господаря і плигнути йому на коліна, щоб приручена людина могла його погладити.

У такі нечасті моменти проявів котячої ніжності власники пухнастих стараються не сполохати вихованців і розтягнути задоволення. Слушно зауважує ресурс Bored Panda.

Так і цей польський професор, якого приплив котячої любові застав зненацька – під час інтерв’ю для телевізійників, – не став відганяти рудого кота, котрий плигнув йому на спину, а продовжив із серйозним виглядом давати коментар на камеру журналістам, наче нічого не сталося. Тільки відвів рукою пухнастого хвоста, щоб не ліз до рота і не заважав говорити.

Днями доктор Іржі Таргельський, польський академік, для голландської програми новин NTR розповідав про кризу Верховного Суду Польщі. Польський уряд зіткнувся із реакцією спротиву після того, як вік виходу на пенсію для служителів Феміди в державі скоротили із 70 до 65 років. А це потягне за собою звільнення приблизно 40 % нинішніх суддів. В момент, коли Таргельський саме коментував напружену ситуацію, його домашній улюбленець – рудий котисько на кличку Лісіо – вирішив, що йому теж потрібно трохи ефірного часу. Лісіо стрибнув на плече господареві, коли камери ще працювали. Якою ж була реакція господаря? Нахаба-кіт майнув хвостом прямо перед очима поважного професора, коли той говорив. Цей момент не потрапив до кінцевого варіанта телесюжету, та журналіст Руді Боум, який спілкувався із академіком, виклав цей кумедний фрагмент у «Твіттері».

Подивіться і ви цей забавний ролик.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози
В тему

Останні матеріали