Відео

Навколо найгарячішої російської вболівальниці розгорівся пікантний скандал (відео)

Навколо найгарячішої російської вболівальниці розгорівся пікантний скандал (відео)

У день відкриття Чемпіонату світу з футболу у Росії весь світ облетіли фотографії красивих уболівальниць на трибунах. Одна з них – Наталія Андрєєва – була визнана найсексуальнішою фанаткою.

Однак на наступний день тон заголовків змінився – деякі ЗМІ написали, що вона знімається в «фільмах для дорослих».

«Фільми для дорослих? Якщо можна вважати Playboy дорослим, то, напевно, так», – сказала у відповідь на звинувачення Андрєєва, зазначивши, що інформація про те, що вона знімалася в порнографії, – неправда.

«Це все було злито брудним чином в Інтернет моїм колишнім хлопцем, який розмістив це все з помсти», – розповіла дівчина, додаючи, що вона насправді є великою прихильницею футболу, тому і прийшла на матч відкриття.

Наталі Андреєвої – 28 років, в 2007 році вона отримала титул «Міс Москва». Вона розповіла, що часто їздить на матчі за участю збірної Росії, тому що є патріоткою своєї країни.

 

 

А у липні у YouTube звилося ще одне пікантне відео. У ньому розкішна білявка у відвертому національному костюмі прогулювалася доріжкою.

Тоді Андрєєва навіть декілька метрів не змогла пройти спокійно. Через кожні два кроки до неї підбігав черговий уболівальник з проханням зробити фото. Варто зазначити, що серед новоспечених фанатів російської красуні були не лише представники її країни, а і інших національностей.

До слова не всі уболівальники поводилися з дівчиною по-джентльменські. Одні ввічливо просили сфотографуватися з ним, а інші просто тягнули панянку до себе.

Напівгола російська уболівальниця вже покорила футбольних фанатів, тепер вона підкорятиме YouTube.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, шоу-бізнес, росія, футбол, спорт
В тему