Відео

Під Києвом ледь не злетіла у повітря ще одна заправка (відео)

Під Києвом ледь не злетіла у повітря ще одна заправка (відео)

2 липня, на газовій АЗС у Василькові (місто обласного підпорядкування у Київській області), просто на території станції загорілося авто.

Про це повідомив «KyivOperativ».

Працівник заправив авто, а за хвилину у салон сів водій. Ще за мить, ймовірніше всього, відразу після того, як чоловік завів машину, вона спалахнула. Пасажирка та водій вибігли з авто, а заправник схопився за вогнегасник.

Якби не реакція працівника газової АЗС у Василькові, заправка могла б злетіти у повітря.

В зв’язку з останніми подіями Служба Порятунку просить автовласників слідкувати за станом свого авто. Адже, скоріше за все, саме несправність машини призвела до загоряння.

 

 

Нагадаємо, минулого тижня ми писали про те, що Мережі з’явилося відео, яке наочно пояснює, чому вибухнула АЗС на трасі Київ – Житомир. Усьому виною погана пам’ять водія.

Читайте також: На Київщині через забудькуватого водія злетіла в повітря заправка (відео)

Він вирішив обслужити себе сам, вставив пістолет у горловину паливного бака, після чого забув вийняти пістолет і почав рух в бік виїзду із АЗС».

В результаті такої забудькуватості паливороздавальна колонка була зірвана із кріплень, упала і почався витік газу. Сталося загоряння, вогонь перекинувся на устаткування, заправка вибухнула. Завдяки протипожежній системі вогонь вдалося погасити впродовж 11 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, пожежа, заправка
В тему