Відео

На Харківщині, у квартирі серед гори сміття, знайшли 8-річний труп (відео)

На Харківщині, у квартирі серед гори сміття, знайшли 8-річний труп (відео)

У Чугуєві (місто на Харківщині) чоловік перетворив свою квартиру у смітник з побутових відходів. Коли сусіди вирішили самостійно розчистити приміщення, то знайшли в горі сміття 2 тіла, одне з яких пролежало там, по всій видимості, 8 років.

Про це розповіли місцеві жителі Чугуєва на одному з місцевих паблік в соцмережах, – пише «Kh-news.net».

Згідно з оприлюдненою інформацією, в одному з багатоповерхових будинків, розташованому по вулиці Харківській, мешканці відчули різкий запах трупної гнилі і викликали поліцейських, які з'ясували, що тіло знаходиться в квартирі на 1-му поверсі. До слова, господар зазначеного приміщення збирав мотлох і різне сміття, сусіди його практично не бачили, так як додому він приходив вночі з повними сумками побутових відходів.

Читайте також: Компанія з очищення будівель розповіла про найстрашніші знахідки (фото)

Коли правоохоронці Чугуєва спробували пройти в квартиру, то побачили, що все приміщення до стелі забито сміттям. Пройшовши по вузькій доріжці між відходами, інспектори знайшли в кінці кімнати господаря квартири, тіло якого вже почало розкладатися. Він пролежав там не менше 3-х тижнів.

Однак на цьому розповідь жителів Чугуєва не закінчується. Відзначається, що міська влада виділила їм сміттєвоз для розчищення приміщення, мешканці висотки почали розгрібати завали мотлоху і знайшли там останки ще однієї людини – в синьому пакеті, що кишів пацюками, перебував череп з волоссям. По всій видимості, ці останки належать дружині загиблого господаря квартири, яка пропала 8 років тому.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, смерть, харків
В тему