Відео

Динозавр і уболівальник у кокошнику побилися на матчі Швейцарія - Коста-Ріка (відео)

Динозавр і уболівальник у кокошнику побилися на матчі Швейцарія - Коста-Ріка (відео)

На матчі Швейцарія – Коста-Ріка, який пройшов на стадіоні «Нижній Новгород» знову сталася бійка. Проте, цього разу бійців не зупиняли, а навпаки оплесками та вигуками спонукали продовжити бій.

Справа в тому, що билися тиранозавр в два рази вище людського зросту і чоловік, одягнений в сарафан і кокошник. «Російська красуня» підбігла до червоного динозавра, який спокійно спостерігав за тим, що відбувається на полі, і, трохи підстрибнувши, вдарила супротивника, який нічого не підозрював, у морду. Ящір в подиві обернувся і, швидко зрозумівши, в чому справа, побіг за кривдником. Хижак швидко наздогнав його і, розмахнувшись своєї довгою шиєю, дав здачі.

З боку це все виглядало так, ніби динозавр клював вболівальника в кокошник. Паралельно ведучий оголошував, що зараз прозвучить гімн Коста-Ріки.

Відео опублікував у своєю акаунті в Instagram один з вболівальників. А вже за кілька годин ролик з’явився в YouTube. Також у повідомлені під відео зазначалося, що після цього стюарти вивели динозавра з трибун, мотивуючи це тим, що не можна одягати костюми, які закривають обличчя.

Нагадаємо, матч відбувся 27 червня. Швейцарія і Коста-Ріка забили один одному по два м'ячі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, спорт, футбол, футбол
В тему