Відео

Луцький гурт «Фіолет» порадував фанатів новою піснею (відео)

Луцький гурт «Фіолет» порадував фанатів новою піснею (відео)

25 червня луцький гурт «Фіолет» подарував слухачам нову романтичну композицію «Найкращий друг».

Фанати вже нарекли композицію гімном для друзів. Мелодійна пісня вчить вірити у краще і головне надіятися, що все хороше все ще попереду.

Саундпродюсером треку вже традиційно став Артур Данієлян, засновник студії звукозапису Bedroom 43, який працював з такими музикантами, як С.К.А.Й, Фоззі (ТНМК), Мотор'ролла, Yurcash, «Без обмежень» та багатьма іншими.

«Найкращим другом може стати кожен – людина з дитинства, випадковий знайомий, хтось із батьків і друга половинка. Найкращий друг це той, хто почує тебе навіть тоді, коли ти мовчиш. Саме про людину, якій можна віддавати час, емоції, душу та життя наш четвертий сингл із майбутнього альбому "Aurora"».

Нагадаємо, колектив заснували ще узимку 2009 року. Сергій (Колос) Мартинюк та Андрій (Володимирович) Олексюк, які на той час були відповідно менеджером та басистом луцького гурту «В.О.Д.А.», обговорили можливість створення нового музичного гурту. Чимало «нереалізованих» текстів Колоса та бажання Володимировича до творчих експериментах привели до створення колективу під назвою «ФІОЛЕТ».

Вихід нового альбому «Aurora» запланований на осінь 2018 року.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, фіолет, кліп, шоу-бізнес
В тему