Відео

Друзі мексиканця, якого дружина не відпустила ЧС-2018, привезли у Росію його картонну копію (відео)

Друзі мексиканця, якого дружина не відпустила ЧС-2018, привезли у Росію його картонну копію (відео)

Навколо теми футболу та ставлення чоловіків до цього виду спорту ходить багато жартів. Ще один з’явився минулого тижня.

Картонний мексиканець став одним з найяскравіших мемів стартового тижня ЧС-2018. Вболівальник на ім'я Хав'єр чотири роки планував з друзями поїздку у Росію.

Він та четверо його товаришів-вболівальників збірної Мексики збиралися поїхати на ЧС-2018 таким же складом, як їздили до Бразилії, проте одного з них не пустила дружина. Кохана поставила перед ним шлагбаум, заявивши: «Вибирай, або я або футбол».

Великодушний чоловік вирішив не жертвувати сім’єю заради футболу та залишився вдома, про що неабияк жалів.

Ця б історія так і закінчилася, якби не вигадливі товариші Хав'єра. Замість Хав'єра на турнір вирушила його картонна копія з написом «Моя стара не відпустила мене».

На відміну від оригіналу, картонний мексиканець «ходить» по барах, «дивиться» матчі і користується успіхом у вболівальників з усього світу. В нього навіть є своє спальне місце.

Історія швидко стала вірусною, облетіла всі найбільші медіа світу, а на сайті Change.org навіть запустили петицію з вимогою відпустити хлопця на турнір.

Подія викликала гучний резонанс, а чоловік став популярним. І за останніми даними, дружина все ж відпустила чоловіка і Хав'єр вже в Росії.

На фото, яке опублікував один із фанатів у Twitter, він стоїть на фоні автобусу, а за ним проглядається напис російською мовою «Аптека».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, футбол, курйози, футбол, спорт
В тему