Відео

На Київщині через забудькуватого водія злетіла в повітря заправка (відео)

На Київщині через забудькуватого водія злетіла в повітря заправка (відео)

В Мережі з’явилося відео, яке наочно пояснює, чому минулої ночі вибухнула АЗС на трасі Київ – Житомир. Усьому виною погана пам’ять водія.

Учора опівночі у Київській області злетіла в повітря заправка, розташована обіч траси Київ – Житомир. Сьогодні стали відомими причини цієї надзвичайної події. В Інтернеті з’явилися записи відеокамер спостереження зі знищеної вогнем АЗС «БРСМ-Нафта». Йдеться у спільноті ДТП.Київ.юа в соцмережі «Фейсбук».

У коментарі до оприлюдненого відео йдеться: «На АЗС БРСМ-Нафта (що розташована на трасі Київ – Житомир) о 23:26 (на АЗС відбувалася перезмінка) водій вирішив обслужити себе сам, вставив пістолет у горловину паливного бака, після чого забув вийняти пістолет і почав рух в бік виїзду із АЗС».

В результаті такої забудькуватості паливороздавальна колонка була зірвана із кріплень, упала і почався витік газу. Сталося загоряння, вогонь перекинувся на устаткування, заправка вибухнула. Завдяки протипожежній системі вогонь вдалося погасити впродовж 11 хвилин.

Винуватець надзвичайної події з місця втік. Поліція за фактом знищення і пошкодження чужого майна у загальнонебезпечний спосіб відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, вибух, пожежа, заправка, київ
В тему