Відео

Бразильські фанати образили росіянок, навчивши говорити непристойну фразу (відео)

Бразильські фанати образили росіянок, навчивши говорити непристойну фразу (відео)

Жінки Росії вимагають покарати бразильських фанів, які приїхали до Сочі на чемпіонат світу із футболу, за фразу «рожеві кицьки».

Російська правозахисниця Олена Попова вимагає притягнути до відповідальності бразильських уболівальників до відповідальності за те, що вони оприлюднили в Мережі образливий відеозапис із росіянкою. На відео бразильці поряд із жінкою волають бразильською мовою «Російські рожеві вагіни!». Петиція з вимогою покарати сексистів із Бразилії з’явилася на ресурсі Change.org. Повідомляє видання «Лента».

Відо, опубліковане в «Твіттері»,  росіянка стоїть у колі іноземних фанатів, які регочуть і просять її повторити слова «Buceta Rosa» (що в перекладі з португальської означає «рожева вагіна» чи «рожева кицька»), а потім починають скандувати це словосполучення, додавши попереду «російська».

В зверненні на «Чендж.орг» юристка стверджує, що бразильці привселюдно принизили честь і гідність конкретної росіянки і заразом усіх жінок Російської Федерації. Попова вимагає притягти їх до кримінальної відповідальності за приниження честі і гідності іншої особи, виражене в непристойній формі. Крім того, авторка петиції хоче, щоб винуватці публічно попросили вибачення в дівчини з відео і всіх російських жінок загалом.

До слова, Міністерство туризму Бразилії вже засудило поведінку своїх співгромадян, що  обманом змусили жінку повторити вульгарні слова португальською мовою. «Мачизм і жінконенависництво неприпустимі в жодному виді», – зазначили у бразильському відомстві.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, футбол, курйози, футбол, спорт
В тему