Відео

Лучан заінтригували реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» (відео)

Лучан заінтригували реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» (відео)

У Луцьку відбудеться небуденна подія: стартує унікальна 30-ти денна трансформаційна програма для дівчат – «Пігмаліон 3D». Реаліті-шоу розпочалося запальною вечіркою, яка відбулася ще 23 травня. На вечірку були запрошений «Солодкий вікенд з Наталя Войтович» та представники всіх топових місцевих ЗМІ.

Що ж таке «Пігмаліон 3D»? Це проект, що триватиме місяць (з 18 червня по 18 липня). У заході братимуть участь 7 учасниць. До шоу запрошують панянок віком 23 до 32 років, котрі прагнуть змін в особистому житті, у роботі, у фінансах та монетизації, у зовнішності, інтелектуальному розвитку.

Перших два тижні ніхто не покине проект, а в подальшому, щотижня двоє учасників, які гірше впораються з завданням, за рішенням експертів, будуть вибувати з шоу.

У фіналі візьмуть участь троє учасників, а переможниця отримає грошовий приз.

Щотижня всі учасники отримуватимуть цікаві уроки, тренінги та завдання і сумлінно виконуватимуть їх, а глядачі зможуть спостерігати за ходом проекту на інформаційних ресурсах і на телебаченні.

Всі хто хоче взяти участь у проекті або стати партнером шоу, може зв’язатися з організаторами за телефоном 050 18 222 18 або зареєструватися за посиланням.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, шоу-бізнес
В тему