Відео

Зірок світового футболу «змусили» вкрасти кубок чемпіонату світу (відео)

Зірок світового футболу «змусили» вкрасти кубок чемпіонату світу (відео)

Букмекерська компанія bwin випустила рекламний ролик напередодні чемпіонату світу з футболу в Росії.

Ролик починається з звістки про викрадення найпрестижнішого футбольного трофея. У рекламі на нього претендують колишній захисник збірної Бразилії Кафу, аргентинський футболіст Дієго Марадона, німецький футболіст і тренер Штефан Еффенберг, а також іспанський футболіст, тренер Вісенте дель Боске.

За сюжетом кожен з головних героїв реалізує власний план і в компанії спільників намагається випередити конкурентів. Однак досягти успіху вдається лише одному з них. Ім'я викрадача бренд обіцяє назвати по ходу проведення турніру, а поки глядачам запропонували вгадати, хто саме влаштував викрадення і проголосувати за винуватця переполоху на сайті.

«Нам вдалося створити справжній футбольний блокбастер, і ми віримо, що його результат буде цікавий більшості любителів футболу», - прокоментував Адам Льюїс, директор по маркетингу bwin.

Чемпіонат світу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року. Проведення матчів заплановано в 11 містах. У Підмосков'ї матчі проходити не будуть, проте на місцевих стадіонах будуть проводитися відкриті тренування команд. Крім національної команди Росії, тут зупиняться команди Португалії, Франції, Аргентини, Ірану, Перу, Мексики, Бельгії та Тунісу.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, реклама, футбол, спорт, футбол
В тему

Останні матеріали