Відео

У кіно повертається найвідоміша блондинка світу (відео)

У кіно повертається найвідоміша блондинка світу (відео)

Студія MGM оголосила, що незабаром почне роботу над продовженням «Білявка в законі» – одного з найпопулярніших фільмів 2000-х років. У переговори вже включилася 42-річна Різ Візерспун – виконавиця ролі Ель Вудс.

У 2001 «Білявка в законі» перевернула кар'єру 25-річної Візерспун і зробила її однією з найбільш високооплачуваних актрис світу. Перша і друга частина «Білявка в законі» заробили сумарно в прокаті більше 250 мільйонів доларів.

У першому фільмі легковажна красуня і глава університетського жіночого клубу Ель Вудс, вслід за нареченим поступає у Гарвард. Але дізнавшись, що у коханого вже інша пасія, дівчина вирішує зосередитися на навчанні. У другій частині в 2004 році Ель Вудс – молодий адвокат, яка виступає проти тестування косметики на тваринах.

Якою блондинка буде у третьому фільмі – невідомо.

В інтерв'ю Джеймсу Кордену Різ Візерспун зізналася, що у новому фільмі Ель Вудс буде ще більш амбітною. «Було б здорово, якби вона стала суддею Верховного суду або балотувалася на пост президента. Вона цілком могла б стати президентом США», – каже акторка. Цілком ймовірно, Різ також виступить продюсером фільму.

«Білявка в законі-3» стане її наступним великим проектом після зйомок серіалу «Велика маленька брехня», які проходять прямо зараз.

Над сценарієм до фільму будуть працювати Кірстен Сміт і Карен МакКаллен – вони адаптують сценарій, який писала автор перших двох картин Аманда Браун. До слова, історія «Білявка в законі», придумана Амандою Браун, автобіографічна. В ній письменниця розповіла про своє навчанні в Стенфордській школі права.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, фільми
В тему