Відео

Пісня переможниці «Євробачення-2018» спричинила антисемітський скандал (відео)

Пісня переможниці «Євробачення-2018» спричинила антисемітський скандал (відео)

Голландський державний телеканал BNNVARA випустив у ефір передачу The Sanne Wallis Show. У шоу висміяли переможницю «Євробачення-2018», ізраїльтянку Нетту Барзілай.

У програмі комік Санні Воллес Де Фриз пародіює співачку, використовуючи всі існуючі кліше про Ізраїль. Про це повідомляє Тimes of Israel.

«У нас тут вечірка намічається, ви прийдете? У мечеті Аль-Акса, яка все одно пустує. Дивіться, як тут красиво! Я кидаю бомби, Ізраїль знову переможець, веселощі тривають уже 70 років. Ні, палестинців не буде – їм вхід заборонений. Я на них полюю...» – співає пародистка.

«А якщо вечірка провалиться, переконайтеся, що ваші грошики в посольствах, ваші долари і центи, ваші фонди, ваші дзень-дзень і цок-цок...» – продовжила Санні Воллес Де Фриз.

Це шоу привернуло увагу місцевого Центру інформації та документалістики Ізраїлю (CIDI). Моніторять антисемітські та антиізраїльські інциденти в Нідерландах.

«Почали з Ізраїлю, а чим закінчили? Євреї та гроші. Ви себе видали, BNNVARA – як цікаво, як цікаво...» – такий запис опублікований на сторінці цієї організації у Twitter.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, євробачення
В тему