Відео

У Сумах показали, як нова поліція «захищає» громадян (відео)

У Сумах показали, як нова поліція «захищає» громадян (відео)

У Сумах випадкові свідки зняли на відео знущання поліцейських над бездомним чоловіком. Ролик був опублікований в YouTube.

Про це повідомляють на сайті «Segodnya.ua».

З кадрів зрозуміло, що двоє доблесних захисників порядку спочатку опитують чоловіка без взуття, що сидить на лавці перед під'їздом.

Через хвилину спілкування терпіння поліцейських вичерпалося, і дівчина-коп завдала сильного удару ногою по ногах сидячого безхатька. Після цього її напарник, у рукавичках (мабуть боявся забруднити руки!), утримував чоловіка, а дівчина намагалася каблуком віддавити ступню бездомного. При цьому дівчина оглядалася, чи бува за її «роботою» ніхто не слідкує…

Через кілька хвилин поліцейські помітили, що їх знімають, але не перестали чинити фізичний тиск на чоловіка.

Ролик викликав серйозний резонанс у мережі і на нього вже відреагували в місцевій прокуратурі: було відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення службових повноважень, які супроводжуються застосуванням насильства.

Ролик автор підписав так: «13.05.2018 Нова поліція міста Суми показує принципи своєї роботи на беззахисній людині». За короткий час відео зібрало 5 тисяч переглядів та більше сотні коментарів.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суми, безпритульні, поліція
В тему