Відео

Побитий чеченцями Найєм після операції харчується через трубочку (відео)

Побитий чеченцями Найєм після операції харчується через трубочку (відео)

Після оперативного втручання на поламаній щелепі нардеп-журналіст часто втрачає свідомість, не здатен нормально їсти, пити та розмовляти.

Брат народного депутата Мустафи Найєма, котрого напередодні побили в самому центрі Києва, Масі Найєм, прокоментував стан родича телеканалу «НьюзВан». Відеокоментар телевізійники оприлюднили на своєму каналі в YouTube.

Зі слів Масі Найєма, Мустафа, якому зробили операцію, не в змозі нормально говорити, а пити і їсти змушений через соломинку. А в ході сутички, в якій йому завдавала ударів одразу ціла група молодиків кавказького вигляду, нардеп неодноразово втрачав свідомість.

Як розповів NewsOne брат потерпілого парламентарія, у Найєма медики діагностували струс мозку, крім того, у нього сильні больові відчуття у попереку, куди били ногами нападники. В лікарні нардепу роблять уколи й «крапають», а скільки ще часу він проведе у лікарняних стінах – невідомо.

Нагадаємо, напередодні Мустафа Найєм на трасі в центрі столиці виявився учасником сутички з водієм дорогої іномарки, яка «підрізала» нардепа. На поміч молодому водієві прибули його друзі на іншому крутому авто, і всі гуртом відлупцювали Найєма.

Згодом у своєму «Фейсбуку» інший відомий журналіст Юрій Бутусов повідомив, що особи, котрі напали на Мустафу Найєма, – студенти Київського національного университету, чеченці за національністю. Двоє із фігурантів, які були затримані поліцією, – громадяни РФ, третій – українець. Четвертого учасника побиття Найєма, який завдав першого удару, наразі не піймали.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, мустафа найєм, напад, депутати
В тему

Останні матеріали