Відео

Режисер «Титаніка» знає, чим краще замінити «віагру» (відео)

Режисер «Титаніка» знає, чим краще замінити «віагру» (відео)

Голлівудський режисер Джеймс Кемерон вважає, що перехід на веганську дієту допоможе чоловікам з еректильною дисфункцією.

Слова кінематографіста передає thestar.com.

«Мені б хотілося довести до банкрутства творців «віагри», просто розповідаючи про переваги рослинного харчування», - зізнався Кемерон.

Творець «Титаніка» і «Аватара» виступив виконавчим продюсером документального фільму The Game Changers. Стрічка ще не вийшла в широкий прокат, але вже була представлена публіці на фестивалі «Санденс» в січні.

Відзначається, що в картині присутні кадри клінічних тестів уролога Аарона Шпица з трьома чоловіками. Результати тестів показують, що ерекція піддослідних поліпшувалася після дієти з рослинною їжею. Кемерон жартома охрестив цю сцену «петькометр» (peter meter).

Режисером The Game Changers виступив Луї Сахойос ( «Гонка на вимирання», «Бухта»). Повнометражний документальний фільм присвячений перевагам веганскої дієти і містить, зокрема, розповіді атлетів і бодібілдерів (в тому числі Арнольда Шварценеггера) про користь рослинного харчування.

Крім «Титаніка» і «Аватара», Кемерон зняв такі фільми, як «Термінатор», «Термінатор 2: Судний день» і «Чужі».

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали