Відео

Культурний шок: реакція жителів КНДР на виступ південнокорейського поп-гурту (відео)

Культурний шок: реакція жителів КНДР на виступ південнокорейського поп-гурту (відео)

Думки послідовників ідеології чучхе під час виступу дівчачого популярного музколективу із сусідньої Південної Кореї можна безпомилково прочитати з їхніх облич.

В перших числах квітня жителі Північної Кореї, де панує диктатура правителя Кім Чен Ина, пережили, що називається, культурне потрясіння. Після недавнього візиту молодого глави КНДР до Сеула та участі північнокорейської збірної в Олімпійських іграх у Пхьончхані декілька південнокорейських колективів у рамках зміцнення відносин між народами запросили виступити на концерті в Пхеньяні. Пише видання «Білдборд».

На сцені перед громадянами КНДР, з-поміж яких був і сам лідер Ким Чен Ин, виступили південнокорейські поп-, рок-гурти. Та найбільше часу в програмі виділили дуже популярному в Південній Кореї дівчачому бенду Red Velvet, щоб познайомити північних корейців із жанром К-рор.

Реакція глядача на співи і танці дівчат із Red Velvet виявилася дуже цікавою і промовистою. З облич публіки можна було прочитати все, що вони думають про артисток колективу і їхній виступ.

Як відомо, Північна Корея – закрита, ізольована країна, в яку практично не потрапляє сучасний світовий музичний продукт. Тож вихиляси молодих учасниць поп-групи викликали в послідовників чучхе непідробні шок і неприйняття. Без зайвих слів, просто подивіться на лиця людей на цьому відео з YouTube – і все збагнете самі.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали