Відео

Масштабна пожежа досягла Сіднея (відео)

Масштабна пожежа досягла Сіднея (відео)

З великою лісовою пожежею, яка вже досягла житлових будинків у південному передмісті найбільшого міста Австралії Сіднея, борються вже кілька днів.

Пожежники називають вогонь «дуже агресивним» та закликають людей шукати притулок, оскільки евакуація з багатьох районів може бути небезпечною. Про це повідомляє BBC.

Підозрюють, що це міг бути зумисний підпал.

Пожежна служба штату Новий Південний Уельс занепокоєна, що попіл, який літає у повітрі, здатен призвести до виникнення нових займань перед «пожежним фронтом», де зараз намагаються зупинити полум’я.

Поліція оголосила район, знищений вогнем, місцем злочину, проте немає доказів того, що пожежа виникла внаслідок підпалу, тим більше останніми днями погода в Австралії була незвичайно спекотною для цього сезону.

Читайте також: Через льодові дощі у Торонто сталося більше 500 аварій

Наразі, за повідомленням місцевих ЗМІ, у результаті пожежі постраждало вже майже 2500 гектарів. На дорозі, яка відокремлює охоплену полум’ям місцевість від передмість Сіднею, працюють понад 70 пожежних машин, також гелікоптери скидають воду згори. Задіяно понад півтисячі вогнеборців.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему

Останні матеріали